Cele mai uzuale probleme întâlnite de clienții noștrii se încadrează în câteva tipare simple. Verificați lista de mai jos și vă rugțm să ne semnalați problemele care nu sunt cuprinse în această listă.

Reîmprospătare pagină

Pentru a reîmprospăta informațiilie afișate pe pagină vă rugăm să utilizați tasta F5 sau butonul de reîmprospătare a browserului utilizat.

Erori datorate problemelor din browserul Dvs.

Pentru a vă ajuta să poteți accesa mai rapid paginile pe cere le-ați vizitat în trecut browserul Dvs. stochează local mai multe date de pe aceste pagini. Aceste date, în funcție de tipul browserului, setările Dvs. precum și alți factori pot fi stocate pe termen foarte lung, unele chiar pe termen nelimitat nelimitat. Scopul este de a vă ajuta să găsiți drumul o adresa probabil uitata in internetul pe care l-ați vizitat odată și să aveți o viteză de navigare cât mai mare.

În majoritatea cazurilor acest lucru poate fi de un real ajutor, dar în cazul paginilor cu foarte multe date care se schimbă destul de repede poate fi un dezavantaj, browserul poate stocha date care nu mai sunt valabile, sunt eronate sau chiar provoacă disfuncționalități în utilizarea sitului. Așa că primul pas tecomandat pentru rezolvarea problemelot întâlnite este golirea cacheului browserului. Nu este întotdeauna un proces simplu, dar este un lucru bun de făcut ocazional chiar dacă nu întâmpinați probleme. Iată cum puteți șterge memoria cache a browserului.

În cazul în care folosiți browsere din familia Firefox, găsiți informațiile necesare în această pagină: https://support.mozilla.org/ro/kb/cum-sa-stergi-cache.

Pentru utilizatorii Google Chrome informațiile utile sunt postate aici: https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro.

O colecție de sfaturi care acoperă cele mai uzuale browsere găsiți aici: https://askit.ro/solutii/cum-puteti-sterge-memoria-cache-in-orice-browser/

O altă colecțuie similară care acoperă și dispozitivele mobile găsiți aici: https://ajutor.olx.ro/hc/ro/articles/360009433559-Cum-sa-sterg-memoria-cache-stocata-in-browser-sau-dispozitiv-

Erori legate de consimțământul privind prelucrarea datelor personale

Potrivit prevederilor GDPR fiecare utilizator al sitului trebuie să accepte utilizarea datelor sale personale în scopurile definite în articolul Condiţii de utilizare a site-ului tcromania.info. Acest consimțământ este valabil pe o perioadă de determinată. Înaintea expirării perioadei pentru care ați dat acceptul veți primi un e-mail de notificare similar cu exemplul de mai jos în care găsiți un link prin care puteți prelungi în modul cel mai simplu valabilitatea acestui accept.

Acord de confidențialitate expirat
Acord de confidențialitate expirat pentru ******.
Vă rugăm autentificați-vă la https://tcromania.info/iesire/extindere-consimtamant.html pentru a vă citi mesajul.

Dacă ați omis acest lucru, la prima logare în sistem veți fi purtat pe pagina Dvs. de profil unde trebuie să localizați și să bifați opțiunea privid prelungirea consimțământului. Numai după acceptarea acestor termeni veți putea utiliza siteul în condiții normale.

Erori legate de drepturile de acces

Este posibil, dacă accesați situl nostru printr-un bookmark sau printr-un link să încercați să accesați o pagină la care în mod normal aveți acces numai după ce sunteți autentificați - de exemplu ați făcut un bookmark pentru pagina cu lista comenzilor, sau ați primit un lik către o comandă prin e-mail.

În aceste cazuri foarte probabil veți vedea o pagină de eroare, atenționându-vă că nu sunteți autorizat să vizualizați pagina respectivă. În general această pagină conține si cifra 403 - eroarea generică pentru încercarea de accesare unei pagini pentru care accesul a fost restricționat.

O altă eroare posibilă este eroarea de tip 404. Această eroare înseamnă, că pagina pe care incercați să accesați nu există. Cel mai probablil încercați să accesați o comandă care între timp a fost ștearsă din sistem - toate comenzile sunt șterse după un anumit număr de zile - sau este o pagină pe care puteți să o accesați numai fiind logați cu drepturi de acces specifice.

În aceste cazuri vă recomandăm să verificați, înainte de toate dacă sunteți logați prin navigarea la pagina de profil https://tcromania.info/iesire/profilul-meu.html.

Dacă sunteți logați, vă recomandăm să utilizați meniul Ieșire https://tcromania.info/iesire.html după care să vă autentificați din nou, pentru a vă reîmprospăta drepturile de acces.

Dacă problemele persistă, vă rugăm să ne contactați pe una din  contactele afișate pe site.

Don't have an account yet? Înregistrează-te!

Loghează-te