In continuare sunt prezentate conditiile in care CROWN COOL permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.tcromania.info.

1. Definiţii

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

Utilizator
orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
Serviciu
furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de CROWN COOL prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.tcromania.info;

2. Obligatiile Utilizatorului

2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

 1. nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 2. nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii CROWN COOL pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
 3. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

2.2 Utilzatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze CROWN COOL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a CROWN COOL si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de CROWN COOL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.

3. Limitarea raspunderii

3.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". CROWN COOL nu fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
 2. CROWN COOL nu ofera nici o garantie ca:
  • serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
  • orice eroare de program va fi corectata;
  • serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
 3. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre CROWN COOL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
 4. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la CROWN COOL prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

3.2 Raspunderea CROWN COOL (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de dolari SUA.

4. Securitate

4.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca CROWN COOL nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

4.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi CROWN COOL va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.

5. Conexiunea la alte Retele

5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre CROWN COOL pe WEB, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca CROWN COOL nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

5.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilzatorului si nu implica sprijinirea de catre CROWN COOL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5.3 CROWN COOL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, CROWN COOL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

6. Proprietate intelectuala

6.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale CROWN COOL.

7. Date cu caracter personal

7.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca CROWN COOL are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastră, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilzator, in conformitate cu „ Regulile de confidentialitate". „Regulile de confidentialitate" se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

8. Generalitati

8.1 Modificari ale conditiilor - CROWN COOL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web lawww.tcromania.info. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

8.2 Forta Majora - CROWN COOL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care CROWN COOL nu este responsabila.

8.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre CROWN COOL. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instanţelor judecătoreşti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. CROWN COOL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

8.4 Confidentialitate - CROWN COOL nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. CROWN COOL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit CROWN COOL sa primeasca informatii cu caracter personal

Don't have an account yet? Înregistrează-te!

Loghează-te